Grattis kort

Våra vänner i Skövde skickade kort till Maja när hon fyllde år men det kom inte fram, har visst hänt så med fler brev de skickat.
Så om fler har skickat kort till Maja och inte hört ngt tack från oss så har nog även de korten försvunnit.

Maja har börjat prata och ljudhärma jätte mycket.
Det är nu man märker hur sen lilleman varit.
Så ledsamt att han inte hört :-( att man som mamma o pappa i nte reagerat tidigare :-(

Sitter och bloggar på altanen med Maja brevid mig och han säger dricka "icka" när hon vill ha eller har fått dricka. Härmade när Wictor nös innan i dag berättade Peter. Hon "låtasas" skratta och hosta. Så roligt med alla dessa framsteg.
Hon går jätte mycket oxå fast det går snabbare att krypa än.. :-)

Härlig dag

Besöket på BVC gick bra. Maja skrek lite av sprutan men det gick över snabbt.
Wictors 3 årskontroll gick som förväntat, remiss till Logoped. Bra tycker jag men det var svårt att hålla tårarna borta när han "Utsattes" för testet.
Jag är så j'vla rädd att han ska bli pressad och inse att han inte kan göra sig förstådd och då sluta prata. Det sista man vill är att ens barn ska utsättas och känna sig dum.
Hans farmor säger stolt att jag tränar ord med Wictor när jag passar dem. Det får mig att gå i taket. Man  ska INTE träna med barn som har det svårt med språket!!!!!!!!!!!!!! Man ska upprepa det de säger så de får höra det "riktigt" men INTE säga till dem: Kan du säga BIL......nej BIL heter det.....Kan du säga BIL....Får jag höra det igen, BIL.

Anledningen till att Wictor har svårt med talet beror nog till största delan att han har hört jätte dåligt och därför hört all som "geggamojja". För han kan alla bokstäver en och en. Han älskar att upprepa alfabetet och säger ofta åäö :-)

Vi försöker verkligen inte se hans svårigheter utan allt han är så duktig på.

Efter BVC så begav jag mig till Karlskrona och hämtade upp Laura vid Akuten och förlossningen..usch Hate det stället...Förstår verkligen att Laura mår dåligt innan för dde väggarna.
Jag och Laura hade en helt underbar dag med en hel del shopping och åt god mat.

Laura är en av mina bästaste vänner, har så himla roiligt och trevligt på tu man hand =)
Saknar verkligen att umgås med vänner själv utan man och barn. Det händer verkligen för sällen. men alla har fullt upp inklusive mig. Men jag ska försöka ändra på det!

Utvilad

Somnade med Wictor igår, Peter kom upp oc frågade om jag skulle sova. Tror jag svarade ngt i stil med: Vad finns det för mening med att vara uppe? hahahaha!

Skönt och välbehövligt var det i allafall.

Idag blir det som sagt BVC och sen EV karlskorna till Lauris. Vännen min ska  höra av sig så får vi om det passar idag.

Idag eller i morgon ska vi hämta hem husvagen som står hos Peters mamma. Ska bli skönt att få städa den grundligt invändigt!!!
Jag vill ha nya gardiner i den, gjorde ju ett försök med Emmas hjälp och fixade panelgardinder till den men det är inte så snyggt så jag ska nog prova och se hur det blir om man har kappor i stället.



Emilie: JA vi träffas gärna!! Kom med lite förslag så kan vi se om vi kan fixa barnvakt. Delar gärna en flarra vin :-)

Måndag!

Skönt att vara tillbaks på jobbet idag faktiskt. Fast jag var SUPER trött när klockan ringde men sen har det varit full fart.

Efter jobbet mötte jag upp min underbara familj vid biblioteket och lånade lite nya böcker. Sen bar det till coop för att handla lite sen hem och fixa mat.
Stuvade makaroner och falukorv blev det. Wictors älsklingsmat!

Nu är det bara slapp i soffan som gäller, jag väntar på att Lauris ska logga in på MSN. Ska åka bort till henne i karlsrona i morgon. Ska umgås bara hon och ja. Har det hänt innan?? Förutom när det är bytardag? tror inte det... ska bli kul i allafall.
Innan jag kör bort dit i morgon ska Maja få sin 1 års spruta och Wictor ska på 3 årskontroll. Ska bli intressant och se vad hon säger om han språk.

Bilder

Bjuder på bilder som är tagna den 23,24 och 25 april.

Maja ställer sig i vagnen själv.

Fina Loppan!


Med tungan rätt i munnen går man bättre :-)


Nyvaken sessa!! (somnade med kläderna på kvällen innan :-) )

Födelsedags brickan


Instrument!!!


Födelsadags fin och redo för en dag Kristianstad


Wictor kollar på fåglarna

PÅ torget

I tivoliparken

Kalas fina Wictor

Dukning

Dukning

Fina Loppan

Så go!!

På torget i karlshamn

Leker i kulbrunnen

Helt utmattad

Ja det kan man verkligen säga att jag är efter detta kalas. Resten av familjen med verkar det som då de fortfarande sussar kudden.
Maja vaknade glad och pigg vid 02.30 i natt, Fick ge henne välling för attt hon skulle somna om , lilla Loppan!

Kalaset gick nog bra, var nog trevligt för de som var här men både jag och Peter känner verkligen ALDRIG mer kalas.
Det är inte roligt att ha kalas med över 30 gäster. Stor släkt.....Alla är trevliga så man kan ju inte välja bort någon och man vill verkligen att barnen ska träffa släkten.

Vi var lite sena så när första gästerna kom hjälpte de till(jag sa nej och ville INTE ha hjälpen). Men först fick vi syrliga kommentarer som: ja så här blir det när man ska ha kalas kl 10.
Irriterad som jag blev säger jag: Ja men detta är sista kalaset vi ska ha
Denna syrliga kommentar dök upp fler ggr och då högt så att de gäster som kommit skulle höra!
Snacka om at tjag kände mig helt misslyckad och att det fina kalas vi planerat för Maja kändes som en FLOPP.

Andra kommentarer som var på skoj men verklgen inte uppskattades(kommentar från samma familj som innan) var, vart finns bacon och äggröra, Har ni INTE det??
Nu fotade jag inte men vi hade verkligen massor av mat på frukost bordet och kände att ska vi kunna göra ngt mer roligt denna månaden så kan vi inte ha bacon och äggröra m,m det fick räcka med sill,köttbullar och korv, frallor från ninas`s konditori,,skinka,korv,kalkonpålägg, ägg ,leverpastej,ost,ättiksgurka,gurka,tomat,paprika,vindruvor,kiwi,äpple,päron,banan,flingor,kuddar,yoggi,fil mm.
Varför kan man inte bara säga att det var gott eller vara tyst....?
Nu var det ju klart JÄTTE många som sa det men blev sååå sårad av de elaka kommentarerna. Höll bokstavligen på att bryta samman när Lauris kom. Men hade jag sagt ngt om det så hade jag lipat MASSOR!


Mina föräldrar tycker jag överreagerar som säger att jag inte vill ha fler kalas..Medans jag tycker att varför ska vi slita och lägga ner tid,energi och pengar för att göra ett bra kalas för vår lilla 1 åring och sen få såna spydiga kommentarer...?
Glömde de ge 40 åringar lite hyfs??

Får bli som pappa sa: bjud på bulle och kaffe.

Inga mer trevliga kalas på ångvägen!

Tack

Lallas grafik

Tack för grattis hälsningarna som redan kommit in!
Blir så glad :-D




Tack Tina för din kommentar, skönt att få lite "medhåll" ;-)

Maja 1 år!!! <3

Idag är det alltså vår lilla Loppas födelsedag!!!
Grafik från Lallas
Maja vaknade vid 6.30 då tog jag över henne till oss och gick ner för att fixa födelsedags brickan. Paket, ballong, vindruvpr, jordgubbar och kex.
Sen sjöng jag så det skakade i hela huset ;-)

Maja blev nyfiken och satte sig upp. Wictor sov fortfarande. Maja slänge sig över frukten och mumsade i sig.

Tillslut vaknade Wictor och var pigg och glad tills han fick se paketen och ville ha dem. När han förstod att de var till Maja slängde han sig över dem, grät och skrek Wictor.

Jag anade att det skulle bli så här redan i går när Maja fick den fina klänningen av Leo m. familj. Så jag köpte en målarbok och slog in.Peter som var på toa tog med sig den upp och det blev bättre. Vet att man ska lära barnen att det är den som fyller år som får paket och det kommer han får lära sig...tidsnog ;-)

Om en målarbok gör att dagen blir bättre och utan massa skrik och tårar så tycker jg det spela noll roll att han oxå får ett paket.
Han är redan tillräckligt avundsjuk på lillasyster som det är.
Han hjälpte Maja att öppna hennes paket hon var inte ett dugg intresserad. Hon fick en docka som hette Emma av Wictor och av oss fick hon kjol och leggings.

När vi kom ner väntade ytterliggare ett paket till Maja, det innehöll massa instrument så det var ju till både Wictor och Majas belåtenhet, tills Wictor just skulle ha det Maja höll i. Icke sa nicke!!!! Nån måtta får det vara på det hela. Lite tårar men sen var det bra...

Puhh ser inte fram emot lördag ...fast jag tror och hoppas att alla barnen gör att han skiter i paket..

Grattis vår lilla Maja på din 1 årsdag!!!

Dagen innan! :-)

Vår lilla Loppa fyller ett år.
Det är idag alla minnen kommer tillbaks. Det var i dag för ett år sedan allt satte i gång..Sa till Peter i morse att tänk för ett år sedan i dag började vattnet sippra  och vi var skit oroliga för Wictor som var jätte sjuk med hög feber. Vi sa att det inte skulle sätta igång just nu nu. Men det var då vår lilla lilla Maja ville ut :-)

1 årsdagen är mer speciell än alla de andra födelsedagarna tycker jag. Man kommer vidare och det "riktiga" livet  sätter igång. Jobb ch dagis mm. Nu har ju vi smygstartat det livet lite men Maja och Wictor får vara hemma med oss tills aug.
Den delen ser jag ingen mening med att påskynda om man inte måste. Tycker Maja är för liten för förskolan och det tempot där. Men Wictor hade trivts och kanske egentligen behövt det. Men sen å andra sidan kommmer denna tiden aldrig att komma tillbaks.
Vi ska inte ha flera barn och då inte kunna vara hemma med barnen flera månader fler ggr.


Idag har Camilla och charmiga Leo varit på besök. Maja fick en helt underbar klänning som ev. åker på på lördag :-)
Vi åt,fikade och busade tillsammans. Var super trevligt och kul!
Maja blev inspirerad av Leo som går och traskade på MASSOR här.
Hon blirså stor på en gång vår lilla Loppa!

Loppan, det namnet har fått hänga med sen BB och fråga mig inte vart vi fått det i från. Den första tiden var det mer Loppan än Maja :-)


förberedelser

Nu är förberedelserna inför Majas 1 årskals i fullgång. Har tvättat fönster och skyltat om ;-)
Har även börjat damma lite oxå.

Imorgon FM kommer Camilla och hennes Leo som är 5 veckor yngre än Maja. han har alltid varit himla för sig och traskar redan på.
Maja tar lite steg men har blivit ganska feg. Gick massor fram tills hon blev sjuk i feber som vi nu senare konstaterat var3 dagarferber. Men det kommer nog i gång igen.



Morgondagen bjuder även på handling, städning och andra förberedelser. Förhoppningsvis är det ganksa lugnt på fredag så vi bara ägnar dagen åt Loppan. ♥

Grafik från Lallas

Maja

Idag är vår lilla Loppa med i Commersen!!!

god morgon!

Sitter vaken själv. Jag hade kunnat sova till 8 men har stigit upp tidigt de andra 2 dagarna denna veckan så det gick inte :-)
Jag hoppade i och jobbade extra i går, blev på en av småbarnsavd. jätte kul. Bra och rolig personal med det gör mycket.

Efter jobbat hade jag tid hos psykologen. Hon är så bra, fast att det är jag som gör allt jobb så är det hon som får mig att tänka i lite andra banor och ge mig tips mm. 2 ggr till ska jag dit sen ska vi avsluta. Lite skrämmande men jag hoppas och tror att allt ska bli bra. Annars är det bara att ta upp kontakten igen.

När jag varit hos psykologen åkte jag tillbaks till jobbet för att byta om inför kvällen överrasknings/avtacknings fest för vår chef. Hade först tänkt mig att åka hem till Lauris för att byta om men hon var hos lillan i Karlskorna så jag hoppade det. Hade ju velat ha en Lauris dos hihihi!

Kvällen var jätte trevlig! Men jag längtade hem till mina underbara som jag inte träffat på hela dagen med undantag för Peter en lite stund när han kom inom jobbet och lämnade mat och pengar till mig! Min älskling!!! <3

Jag får såna där nytädningar på min make med jämna mellan rum. Nu är jag innne i en sån period, tycker han är den finaste som finns och ska krama och pussa på honom massor. Skönt att man kan ha det så efter snart 9 år tillsammans :-)


Idag jobbar jag min sista dag denna veckan sen är det planering och handling som gäller. Fredag är det dock vår lilla Loppa som gäller!!! Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, bada har varit på förslag då det är det bästa hon vet.
Har ni några andra förslag???

På lördag har vi bjudit in vår lilla släkt på 33 personer på frukost.....vet inte riktigt än hur vi ska få plats men vad är det man säger finns det hjärterum finns det stjärterum


Nu verkar det funka....

Ja nu kan ni nog kommentera!!  Tar mer än gärna emot MASSA kommentarer, hihi!

Det har nog varit ngt vajsing för efter jag mailat blogg.se så fungerade det.

Tack Pia för din kommentar, har saknat dina kommentarer här men nu förstår jag ju att du inte har kunnat kommentera! Hoppas att allt är bra med dig!!

kommentar

Har förstått att det inte har gått att lämna kommentar på min blogg.
Kännt att det har varit väldigt tyst här ett tag. Men sen läste jag Lisas blogg att hon inte kunnat komméntera och det kunde inte jag heller. men nu efter timmars pyssel och fixande tror jag det ska funka. Prova vett já :-)

Ysane

Ja där har vi tillbringat vår dag. Vi har varit hos Peter mamma och tvättat vår husvagn utvändigt. Blev super ren, jag gick loss med en tandborste för att få den riktigt ren :-)
Wictor trivdes med att få hjälpa oss men även hjälpa farmor att flytta lite sten.

När husvagnen var ren blev vi bjudna på mat, nässelsoppa. Jätte smarigt men Wictor den lilla matkänsliga nöjde sig med en smörgås .

Jag tror jag håller på att bli dålig..fryser sjukt mycket. Det har ju i och för sig varit lite kallt i dag menmed linne, t-shirt,tjocktröja och vinterjackan borde jag inte frusit så mycket.
Hoppas inte det blir ngt mer av det. Har en heldle att göra denna veckan.
Vi har ju ett 1 års kala att fixa inför :-)

Fattar inte att vår lilla Loppa ska fylla 1 år!!


Maja var bättre i går, ingen feber framåt efter middagden och idag har hon varit som vanligt.


NU ska vi fixa lite kvällsmat sen städa och mysa!

Soliga Lördag

Solen lyser och vi är inne. Har fixat med tvätten, stryka kan vara rätt kul i bland. men vi har MASSOR tvätt. så det blir att dela upp det lite :-)

Igår var lillasyster och Johan här och åt och myste. Wictor var mest på lekrummet. Brukar vara så när han varit i väg. Han stänger dörren och leker i timmar. Samma i dag på morgonen och FM.

Han är fortfarande inte direkt snäll mot sin syster men hon är inte heller så snäll mot honom. Men det r jobbigt då det har gått jätte bra innan!

Maja hade runt 40 graders feber i går kväll men pigg ändå. I natt har hon vaknat några ggr. Fått alvedon och dricka.
Peter fixade så vi hade 3 sängar i rad. Barnen delade på den i mitten. När något av barnen har feber vill jag absolut inte att de ska ligga i sitt eget rum. Har blivit uppskrämd av artiklar där små barn dött av att de fått så hög feber att de kräkt sen kvävts av sina egna spyor. Så jag vill ha dem nära. Kalla mig barnslig...


Idag är hon dock nästan feberfri. Men det kan ju komma igen...

Ut måste vi ändå, får panik av av att inte göra ngt.

Helgen har startat!

MIn helg fick en tidigare start. Gick tidigare från jobbet. Skönt faktiskt!

Igår när vi gick en promenad runt Mörrum blev det först ett stopp hos mina föräldrar. Wictor stannade kvar då det ändå var tänkt att mamma skulle passa barnen en stund innan syster Emma tog över. Peter hade ju skola idag.
Lite tomt var det allt i går kväll..

I morse när vi vaknade hade lilla Loppan feber så det blev ingen skola för Peter..
Emma behövde inte passa barnen men mamma o pappa tog Lilleman med sig till Malmö. Där de är nu och går på en motormässa. Gillar han nog mycket.

Tror att Wictor behöver lite extra uppmärksamhet just nu. Det så mycket som händer med Maja och han som alltid fått mest uppmärksamhet får nu lite mindre.

Maja gick MASSOR i går, vände till och med och började gå åt annat håll. Reste sig mot saker för att släppa taget och gå själv. Gick säkert upp mot 20 steg i rad utan att ramla. Hon var så nöjd!
Wictor låtsades oxå som att han lärde sig att gå och stapplade fram. Ville oxå ha uppmärksamhet vilket han klart fick.

Det är jobbigt det där....


Maja är dock lite piggare nu med alvedon så vi får se vad vi hittar på..

Mobil blogg

Nu ska vi se om detta funkar. Jag ha en ny mobil. En mobil med många fler funktioner än min gamla.

Torsdag

Idag har jag och Wictor varit på mitt jobb. Majan följde med Peter till sitt (förra) jobb. Vi hade saker att fixa båda två så vi delade upp barnen. Wictor har velat följa med mig till jobbet nu et bra tag och de på Peters jobb har inte sett Maja. Så det blev bra fördelat.

Wictor sprang in direkt på mitt jobb och lekte, var nyfiken på allt och de andra barnen gillade honom med . Sen gick vi ut och lekte med de små barnen med. Han fick cykla lite.
Sen hade jag lovat Wictor glassbåten men den hade inte öppnat när vi åkte från jobbet så det blev en glass på torget. Fick dock slänga hälften, var för kallt :-)

När Peter och Maja var färdiga kom de in till stan vi åt lunch. Super mysigt det borde man göra oftare. Sen begav vi oss hem. Känner mig sjukt seg. Känns hela tiden som det ör ngt i kroppen som inte bryter ut på mig.. Kankse sover för mycket,hihihi!

Wictor har varit helt underbart snäll i dag, hoppas det fortsätter så här!!! Lilleman♥

vår fint!

Vad tycker ni om min vår fina blogg :-)
Lite gladare än den svarta :-)

Onsdag kväll

Igår fylllde min lillasyster Emma 26 år, så nu i ungefär 1 månad är vi lika gamla ;-)

Wictor gjorde världens bus i går efter vi varit på kalas....målade benen,snoppen, rumpan, munnen, magen och halsen med en grön penna. skiten gick ju inte bort heller.......Inge pennor på ett tag för honom!!!

Igår jobbade jag över 8.30 - 16 och sen 9-16 idag. Är jätte trött, inte alls van vid att jobba 2 dagar i rad :-)
I natt har jag kännt mig helt kass, lika på jobbet mått illa och ont i magen, frusit. (nej jag är inte gravid :-) )
Men sen under EM blev det lite bättre. Hoppas verkligen inte att jag blir magsjuk, har ju fortfarande det på jobbet :-(

Nu väntar jag på att min älskling ska komma ner, han nattar Majan. Wictor nattade jag innan 20.


Nej nu kallar Leila :-)

ARG

Måste avreagera mig!!!!
Min son är som förbytt idag. Han har varit ljuvligt snäll och go ett bra tag.Kommer inte ihåg när han var trotsig sist.

Men idag har han gett sin lillasyster ett rejält bett i låret, kastat lego i huvudet på henne. Tagit sönder ett par påsk kycklingar en pojk och en flicka (Wictor och Maja) jag köpte när vi var på EKO sist. På rean så de kostade bara 20 kr men jag tyckte om dem.

Jag frågade honom innan om han var arg i dag, det var han......
Klart man har rätt till det men inte slåss och ha sönder saker för det.

Lusten att hitta på ngt mysigt och köpa glass är som bortblåst. Han ska inte ha glass...


Min underbara Lilleman..

IKEA SUG

Är skit sugen på att åka till IKEA. Hade velat ha en ny matservis....men det ka jag väl glömma.

Lite smått och gott jag vil ha:

LOVANDE Tablett4 st tabletter för 19 kr   NÄRA Pappersservettservetter 19 kr
REKTANGEL Vasvas 29 kr.SLÄTTHULT Självhäftande dekorationSjälvhäftande dekoration 99 kr
VANÅN Badrumsmattabadrumsmatta (den gröna) 49 kr.

Annandag påsk

Sista dagen denna påsken. Har varit super mysigt att vara lediga tillsammans.


FABLER SkallraDenna fina skallran fick Maja av min kompis med familj som var här på långfredagen. Super gullig!

Nu är det lugnt ett tag, tills den 24 april då lilla Loppan fyller 1 år (!!!!!!)
Jag har tagit ledigt från jobbet den dagen, vill att hennes första födelsadag ska vara mysigt och speciell från det att hon öppnar sina blå dig skön sång.
Igår tog hon ett par steg själv. Hon är väldigt feg än men snart kanske hihi
Sa ändå till Lauris på dagen att jag tror att hon går snart :-)
Men vet ju att det kan dröja och det gör absolut inget, snarare skönt om hon låter bli ett tag till ;-)

Idag blir det en tur vid mörrumsån och kanske en glass me när det är så fint väder.

Dekorbild


Pappa ringde även och berättade att vi fått plats på det gymmet vi ställde oss i  kö till så vi ska börja träna, ska bli super kul! Lite egentid med :-)

Påskdagen

Läste precis Magdalena Graafs blogg. Blev så förtjust i henne sen jag läste hennes bok för ett bra tagsen. Det är nog den bästa bocken jag läst! 
magdalenagraaf

Hennes blogg är oxå bra.


Idag har vi varit hos familjen Malm, super mysiga timmar. Fick se flera bilder på lilla lillan. Längtar tills jag får se henne  verkligehheten. Fast det lär dröjja med tanke på alla infektioner. Det sista man vill är ju att smitta henne! Så tills dess får jag nöjja mig med underbara bilder.
Fick även se en blöja som hon hade de första dagarna, en oanvänd då hihihi.
Ni kan inte föreställa er hur liten den var alltså.

Nej nu måste jag återgå till att röjja lite, ska ha kompisar på besök klockan 17.

Vi hyrde föresten en film får se om vi ser den i dag eller i morgn. Patrik 1,5. Har varit sugen på att se den länge nu så hoppas den är bra.

SF Bio: Patrik 1,5

shopping

Är sugen på att shoppa men tyvärr tillåter inte ekonomin till det, är ju en hel del kalas framöver. Sen är det sommar och semester..
Men drömma kan man ju :-)

Så söt body från Lindex till nytillskottet Malm. Strl 50 men kan ju ha det när hon blir "stor" :-)
MINNEN Mjukdjur och bondgårdSöt bondgård från IKEA gillar den jätte mycket.

elgitarrer rödSuper snygg tröja från meandi till lilleman!!

Vänner

Mina,dina och våra vänner!

Det känns så konstigt när jag skriver att vi träffar min kompis eller Peters kompis.
Det är ju så klart våra gemensamma kompisar men det är ju oftast så att någon av oss blivit vän med kompisen först.

Grafik från Lallas

Påskafton!

Idag är det påskafton och jag sitter på en stol i solen och bloggar medans Peter sätter ihop ett pelletsföråd. Wictor Leker, en riktig utepojke har han blivit. Majan sover i sin vagn.
Jag har grävt lite i ena rabatten där vi ska plantera. Men mitt bäcken klarar inte det. JJobbigt att man så här snart 1 år efter förlossningen känner av det i mellanåt. Långa promenader funkar inte heller utan att jag får lite ont tyvärr.

I kväll är det familjemys med god mat, påskäggs letande i mörker med ficklampa. Sen robinsson så klart :-)

Igår hade vi min (vår) kompis med familj på besök hela dagen och kvällen, har inte haft så trevligt på länge och alla barnen lekte så bra!


I morgon ska vi träffa familjen Malm, längtar!!!
På kvällen kommer Peters (vår) kompis med sambo hit och äter och umgås.

Väldigt social helg precis som det ska vara.


Bilder på våra finaste påskkärringar:




Grafik från Graphic Garden

Glad Påsk!!


Lallas grafik

Påsken läggs härmed till en av mina favorit högtider. :-)

Morgonen började med att Wictor och Majas galna mamma klädde ut sig till påskkärring och väckte dem :-)
Det uppskattades verkligen som tur väl var.

När Peter var i skolan klädde jag ut barnen och sen när Peter kom hem begav vi oss till moster Emma och Johan för påskägg letande. Wictor älskade det. Efter en fika körde vi till morbror Martin, sen farmor slutligen ett besök hos Peters bror m. familj i Bromölla.
Resultatet blev MASSA godis.
Men roligast för Wictor var nog att få säga glad påsk och att få visa upp sig :-)



Har tagit massa bilder som jag visar er en dag framöver.

Imorgon börjar dagen med frukost besök av mina föräldrar och sen kommer min kompis Lina med familj. Vi ska äta påskbord tillsammans mitt på dagen sen grilla på kvällen. Ska bli kul.



Grafik från Graphic Garden

Tisdag EM

Efter att Peter kommit tillbaks från skolan i dag kom min mamma p besök. Vi följde med henne till ljungsleds plantskola. Har aldrig varit där innen men det var massa fina växer krukor och ljusstakar där. Rekomenderar verkligen det!!
Var massa poliser som snurrade i Mörrum, det är visst en gammal dam som försvunnit :-( Blir sååå ledsen.
Mamma tror att hon stötte på denna damen samma kväll hon försvann vid 22 tiden. Hon ångrar ju såklart nu att hon inte pratade med henne, för hon reagerade att det var en gammal dam med rullator som var ute och gick så sent..

Vad jag har hört har de visst hittat rullatorn och lite tillhörigheter vid Mörrumsån :-(
Usch blir såå ledsen av sånt!


När vi kom hem planterade vi lite och rejjade i trädgården.Maja gungade, det älskar hon verkligen! Emma och Johan kom och visade upp bilderna på moster Idas kommande goding :-) Ser helt perfekt ut.


Graphic GardenGraphic Garden
Nu är Theá och Calle här, vi har hunnit leka kurragömma, Wictors favorit lek =)'
Nu kollar vi på mamma mu och kråkan. Blir nog sängen ganksa tidigt i dag med tanke på att jag och Theá ska orka med jobb i morgon =)


Mamma Mu och Kråkan

090909

Då är det beräknat att jag ska bli moster =) Ska bli så spännande!!
Graphic Garden

Maja har kommit på vad man använder en telefon till, tar den till örat och mumlar Hej. Goa Loppan!




Pratade med min vän Lauris precis, sprudlar av lycka. Hon pratar såå fint om sin lilla lillan.
Hoppas att få träffa henne så snart allt lagt sig och de känner för att ta emot besök.


LIZ: Åhhh vilken resa med frieri och allt. Var det nyligen? Ni är inte gifta va??
 Grafik från Country Colors Grafik från Country Colors Grafik från Country Colors   Grafik från Country ColorsGrafik från Country Colors   Grafik från Country Colors   Grafik från Country Colors Grafik från Country Colors Grafik från Country Colors

Stena Line

När vi hade besök av 6 st kompisar i söndags bestämde vi att vi skulle åka till Polen tillsammans. En sån där nöjeskryssning på ett dygn. Kan nog bli roligt. =)
Är det någon av er som läser som varit på en sån kryssning? Kul?



                                                                                   Paus

Ringde och bokade nu :-)
Ska bli kul!!!

Gnäll Ida

Fan vad jag känner att jag ligger efter med sömn,helt sjukt.
Idag steg jag upp 6.30 för att jag kunde inte ligga kvar. Wictor hostar massor, synd om honom.
Hade önskat mig en natts sömn själv i min säng och utan att bli störd. Men det blir väl om ca 15 år om vi inte har barnvakt ;-)
Nu 2 nätter i rad vaknar Wictor mitt i natten och är jätte pigg. Väcker oss och pratar...
Mamma hjärtat smälter faktiskt vid den tiden på dygnet oxå när man har maaammmmaaa =)

Maja däremot somnar utan problem vid 19-20 om kvällarna och sover nästan hela natten, jippi!!
(nu blir det säkert massa skrik i kväll bara för jag skrev det här =) )

Hoppas att påsken ska kunna ge mig lite tid för vila.

I kväll kommer underbaraste Theá och Calle, de ska sova här tills i morgon. Theá ska ju med mig till jobbet i morgon. När jag berättar för Wictor vill han med...funderar på att ta en liten tur dit idag med honom.

Nej nu ska jag sluta gnälla =)

Trött

Har varit så trött på jobbet idag, kännts som att jag kan stå upp och somna.
Gjorde ett test på facbook, vilket yrke skulle passa dig bäst. Resultatet blev proffisionelt arbetslös, hahhahhahhah!
Som sagt det märks att jag är trött =)

Morgon pigg

Eller nej det är jag inte....steg upp för jag orkade inte ligga kvar bland 2 oroliga barn och min man. Wictor har nog drömt en heldel nu på morgon kvisten. Sa pappa, blää vid ett par tillfällen, hihih!

Igår började våra "nya" grannar att klippa sin häck bakom oss. Mannen i huset ringde på och frågade om det var ok.
De jobbade på bra där ute. Vi städade inne men det känndes lite dumt att vi inte erbjöd oss att hjälpa till. VIsste ju inte om de trodde att det var vår gemensamma häck. Den är planterad på deras tomt. Men det är inte lätt för dem att veta för det har bott massa olika i det huset sen det byggdes.
Jag bakade i allafall en sockerkaka till dem osm Peter sen var över med. Det blev de glada för och Peter fick även in det smidigt att häcken står på deras sida.
Nu er vi dock rakt i till dem, hihihi! Lite ovant man kollar in hela tiden, nu grillar dom, nu gör de si , nu gör de så. Men man vänjer väl sig =)

Vår lilla "bjudning" med korv grilling och fika i går var super lyckad. Wictor tyckte det var jätte roligt med så många som nästan alla ville leka en lite snutt med honom. Han fick även ett påskägg av ett av paren. Det blev han JÄTTE glad för =)
Graphic Garden
NU är det en timme tills jag börjar jobba, hade helst velat gå och lägga mig. Har blivit sjukt trött sen vi ställde om klockan, känner att jag inte får sova klart.
Somnar på soffan varje kväll. ...jag vänjer väl mig!
Grafik från Graphic Garden

Ellinore

Färgningen av håret gick bra, jag är nöjd!
Det blev lite ljusare men det är dock bara en som lagt märke till det ,hihihi!

Helgen och påsk

Fredag direkt efter jobbet åkte jag ju som sagt direkt till Kristianstad för att möta upp sötaste hesa Anna på stan. Anna har fått stämbands inflamation så det blev inte så mycket tjattraande och fnitter somdet brukar men är så glad över min Anna dos.
Efter en runda på stan begav vi oss till blivande bruden Cattis för mat, mat och tjatter. Blev en himla mysig och trevlig kväll med mycket bröllops prat =)

Jag tillbringade natten i Anna och Robert gäst rum, en underbart skön säng och jag sov till klockan var halv 10. Åt en god och mysig frukost innan jag gasade till tågstatioen för att möta upp min efterlängtade familj.
Wictor hade frågat massor efter mig i när jag varit i väg men när jag mötte upp dem var det tåget som gällde =)

Vi åkte till Hus och hem mässan. Fan vilket skit alltså. Trångt och jobbigt! Blev lite glass, ottos glass, super god.
Efter mässan åkte vi till Peters bror i Bromölla för lite korvgrillning och fika. Peters brro hjälpte mig även att spela in melodin till ett par låtar från Pippi boken, Herr Nilsson vaggvisa och bovarna visa. Har aldrig hört dem innan. men nu kan vi äntligen sjunga dem på jobbet.
Texten till Herr Nilssons vaggvisa är sååå fin!

Igår kväll ringde min Lauris, som jag saknar henne!!! =(
Allt var bra med dem alla!

I dag kommer ett helt gäng med kompisar, 8 vuxna och inga barn. Vi ska grilla lite korv och mysa. Ska bli trevligt.
Hmmm det påminner mig om att jag ska baka en sockerkaka :-)

Vi håller på att städa lite och jag har påskpyntat. Lallas grafikVeckan som kommer är det ju påsklov och lite påskledighet.
Cute Countryside
Ska bli roligt på jobbet, alltid lite mindre barn och det blir alltid lite extra mys!
Min brors dotter Theá ska följa med mig en dag, det kommer barnen på jobbet att gilla. En stor tjej att leka med =)

Lallas grafik

Färga håret

När jag ska färga eller grejja med mitt hår har jag ingen planering alls i hur det ska bli. När lusten faller in blir det och då kan det bli hur som helst.
Efter vi fått Wictor. Var jag hos frissan, sa som jag brukar göra vad du vill. Kom därifrån med MÖRKT hår. Inte alls vad jag tänkt.... Men jag var ganska nöjd.
Jag vill prova nya saker och är inte så känslig vad gäller mitt hår, det växer liksom ut.

Denna gången ska det bara bli lite ljusare med ljusare slingor...Hårfärgen är jag nöjd med slingorna får vi snart se...

Torsdag!

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Medans Peter var i skolan gick vi till lekplatsen,
Wictor hade pippi i son dockvagn =)

Efter att han kommit hem åt vi sen begav vi oss till sptippen för att sänga MASSA skit.

Sen nu är vi nyss hemkomna från en tur till EKO, min mamma var med och viu handlade lite växter så det blir vårfint i trädgråden.

Håller på att färga mitt hår och fixar mat, måste ha mat med mig till jobbet.

I morgon direkt efter jobbet beger jag mig till Kristianstad helt själv. Ska till Anna, vi ska sen till Cattis som flyttat till ny lägenhet med sin blivande. Är JÄTTE längesen vi såga allihopa, innan Maja föddes tror jag till och med. Ska bli jätte kul!

Jag ska sova hos Anna sen och på lördag FM tar Peter och Barnen tåget till Kristianstad. Vi skja besöka Hus och Hem mässan =)

Blir ett besök hos Peters bror i Bromölla på hemvägen. Peters bror ska hjälpa mig att spela in ett par låtar. Han ska spela jag ska inte sjunga, hahaha!
Är ett par sånger vi  inte kan melodin till i vårt Tema arbete (pippi) på jobbet. Så han är snäll och hjälper oss.

Grattis!

Laura och Henrik har fått en liten flicka, Astrid har blivit storasyster.
Nu tänker ni säkert, hon skulle väl inte ha än... Nej lillan var beräknad till midsommar ungefär så det blev 12 - 13 veckor för tidigt....

Fick sms av Lauris på jobbet i måndags att hon var inlagd. Blev sååå orolig. Ringde direkt när jag slutade och pratade med en ledsen Lauris :-(

Tisdag morgon ringde hon och berättade att jag blivit "moster" igen. Tisdag natt/morgon hade lillan velat komma ut.
Hon vägde 1330 g. Vad man kan dömma av bilden så är hon en riktig goding med massa mörkt hår. Precis som stora syster hade som nyfödd.

Nu ligger de i Växjö där de får den bästa vården till lillan.

Jag är säker på att det kommer gå jätte bra och jag längtar tills jag får träffa henne!!!!


Stort Grattis till familjen Malm!!!!

Bilder

Ja nu kommer de bilderna jag lovat!


Fina Maja!

Kläderna vi köpte till barnen från Kosta outlet.



Majas favorit ställe :-) Bilden är tagen i början av mars så hon är jätte duktig på att stå själv nu korta stunder.


Öva öva öva

Ut på promenad


Påskkorten, Wictor har tryckt sin tumme. Maja fick trycka sen med.

Majas inbjudningskort, denna varianten blev jag mest nöjd med.



Variant 2


Gos pojken!

Majas skor!


"nya" vagnen

Wictor skor

Wictor andra par skor, han kallar dem batman skor :-)


Wictor har färglagt en målarbild



Gott med skor

Lillaman leker :-D

Syskonmys i vagnen!

Maja i Astrids pippi peruk =)
RSS 2.0Photobucket