Dagarna dom går och går efter varandra......lalala

Redan TISDAG. Känns stressigt att vara hemma nu innan vi åker iväg igen. Så mycket vi vill o måste hinna med.
Alla kompisar som har semester som man vill hinna träffa innan vi åker. Allt som ska tvättas och packas. Trädgården vill man lämna i ett fint skick och huset likaså.

Ute är det fint nu, inne är det fullt med tvätt. Håller på att rensa barnens gaderober. Och rensar ut i alla påsar med kläder jag lagt undan.
Har gett bort en heldel redan och nu är det 4 påsar med kläder som ligger och väntas på att komma till nya ägare :-)
Säger det igen våra barn behöver INTE fler kläder!!!
Men det är ju sååå jäkla kul med barnkläder :-)

Annars har det varit rätt lugnt.....elller ja....
Min syster Emma ligger inlagd med havandeskapsförgiftning. Jag fick tvinga henne att ringa BM och kolla BLTR då hon svullnadde ngt sååå grymt.
Och visst hade storasyster rätt ;-)
Hon har snart legat inlagd 1 vecka och har nu börjat medicineras. Jag hopas verkligen att bebben vill stanna i magen ett tag till lite väl tidigt än...


I Söndags var vi hos vänner i Nymölla och åt och tjattrade. VARMT var det :-)
I går var vi hos kompisar i Sölvesborg och idag ska vi till familjen Malm och ha TREVLIGT :-)

Sen tror jag att vi har träffat de flesta som vi vill hinna med :-)


Maja hon pratar massor. Nu märker man hur försenad Wictor varit med talet... :-(
Fast han har börjat sjunga nu vilket verkligen är kul!! Stora killen, sjukt att vi har en grabb på 3 år nu :-)

Bilder

Öland!!

Nu befinner vi oss på Öland,Eriksöre camping. En camping om jag har tillbringat de flesta somrar på under nästan hela mitt liv.
Vi är ett helt gäng, mamma,pappa,Emma, Johan, Thea,Calle,och vår lilla familj. Sååå mysigt.

Igår var Martin och Rebecka här och var på Ölands djurpark med oss. Mamma,pappa, Emma,Johan och Maja var hemma i husvagnarna. Det var en perfekt dag att vara där. Knappt inget folk och super väder.
Wictor var dock på ett uruselt humör så man fick kämpa med att locka med allt....Men han var nog trött men ville INTE sova :-)

Han  slocknade direkt när vi kom hem.

Bilder:

Midsommar i bilder.







Wictor fotograferar mamma i bilen upp till Skövde


Wictor bus i bilen till Skövde


Wictor på lekplatsen


Wictor och Lilla Loppan


Maja midsommarfin


Maja i STOR midsommarkrans


Pappa Peter :-)

Wictor :-)


Peter och jag i den fina paketleken vinsten :-) HAHAHA

Midsommar 2009

I torsdags morse körde vi mot Skövde. Först blev det ett stopp i Jönköping på A6. Vi gick på IKEA, åt mat och shoppade lite i de andra affärerna.
När klockan var strax efter 17 var vi hos vännerna i Skövde. Barnen började leka direkt och fortsatte tills vi åkte hem i går.Vi hade en lugn, skön, regnig, skrattigt, skrikig, busig och rolig midsommar afton. Vi band fina, 2 stycken som sen alla fick posera i för at vi skulle få fina midsommar bilder. Vi åt lite mat. barnen sov när klockan var strax efter 21 vilket var helt underbart. Vi fick ett par barnfria timmar med massa skratt och trams. Paket leken spelades som traditionsenligt.
Peter blev utan paket men tilldelades ett av den som fått flest. Så brukar vi göra :-)

Igår vakande vi vid 9 allihopa åt en god frukost och fikade sen efter ett par timmar. Sen körde vi till MAXI och ÖoB innan vi styrde bilen mot Mörrum igen. Vi var hemma vid 19.30 efter lite stopp för kisseri och mat. I bilen lyssnade vi på Astrid Lindgren sagor. Tänk att Lilleman blivit så stor att han kan sittta och på saga i bilen. Var roligt och skönt för oss alla.

KL 20 kom Martin och Rebecka hit för lite mys. Sen tittade vi på film, jag somnade ju som alltid tyvärr.....


Idag ska husvagnen packas och fixas. I morgon ska jag jobba några timmar sen drar vi till ÖLAND!!!
Mamma och pappa är redan där och ringde innan och berättade att vår plats redan är ledig. Det lockar grymt att åka i dit men går inte pga jobbet i morgon. Plus att det hade blivit för stressigt att packa i hop husvagnen.


NU blir det frukost, ägg. MUMS!

Ny bil

Jobbade bara 3 timmar idag extra. Ångrade verkligen att jag sagt ja till att hoppa in innan jag begav mig till jobbet. Men när jag kom till jobbet kändes det bättre.




'
http://www.blt.se/nyheter/karlshamn/barn-utsatta-for-sexofredande-vid-forskola(1382056).gm


I morgon ska vi hämta en "ny" bil. En av våra skruttiga bilar börja checka ut så vi har kollat runt och fick ett bra pris på en saab 95. En -99 så den är inte ny. Men som jag känner nu vill jag inte ha en ny bil som barnen kan grisa ner :-)
Känns tryggare att rulla runt på vägarna nu. Vi kommer ju köra en hel del med bilen i sommar. Typiskt nog fulltankade Peter bilen i går. Så vi ska ut och köra nu i kväll hahaha! Får köpa mjölk och bröd i karlskorna eller ngt ;-)

Morgon mys i soffan.

Det tillhör inte vanligheterna längre. Tycker alltid att vi är på språng. Men nu har det nog lugnat ner sig på jobbet och det gör en heldel. fast jag ska in och jobba extra i eftermiddag känns skönt att ha lite extra timmar till östen så man kan få lite extra tid med barnen.

Igår ringde dagmamman. Känns såååå rätt alltihop. Enda nackdelen är att hon är ledig varje måndag och varannan fredag(alla dagmammor turas om att vara lediga varannan fredag). Fredagar är alla barn och dagmammor som jobbar i deras lokal och ta hand om alla barnen. Det känns bra. Måndagarna ska vi lösa så att de kan vara hemma i allafall framtills oktober och sen efter det kommer de vara hos sin extra dagmamma.

NU over till kryssningen.
Jag sa att jag INTE skulle dricka. Har lika roligt utan och det hade jag nog aft med men stämmningen och alla medelålders polaker (bläääää) gjorde att jag började med ett par öl och ett glas vin. Sen började båten GUNGA. vi kunde inte gå rakt alltså. De flesta trodde nog att 4 vinglade fnittrande flickor var rejält på lyset men inte då.

Sen begav vi oss till discoteket. Tillslut blev det även lite röjj där. Ölen var super god och eftersom det GUNGADE så mycket kände jag inte av ölen det minsta . Var sååå förvånad över att jag kunde dricka så mycket utan att känna mig berusad. Blev ju lite extra pratig men är osäker på om det berodde på ölen eller stämminingen. Jag är ju rätt galen nykter med.
Men jag klarade inte så många öl utan att känna det minsta när vi la oss kände jag det. Dagen efter känndes det definitivt.
Men det var värt det för jag hade verkligen jätte kul.

Båten gungade så mycket att det var väldigt många som kräktes...

Dagen efter bokade vi in olika behandlingar på deras hälsocenter. Jag klippte mig. Blev klippt av en tjej som inte kunde svenska eller engelska men jag blev nöjd. Peter beställde massage, halvkropps för endast 160 kr. BILLIGT och han var skit nöjd.


Lördag kväll kl 21 hämtade vi våra barn och åkte hem och mös. Jag och Peter la oss i soffan ganksa snabbt för i våra huvud gungade det fortfarande MASSOR.


I söndags var vi på kalas hos svärmor sen åkte vi till Långasjön. Wictor som alltid varit en riktig badkruka badade. Men det blåste så mycket att vi fikade snabbt och fick åka därifrån.

På torsdag morgon åker vi till Skövde för midsommar firande. Vi tänkte åka tidigt så vi kan köra inom Jönköping för lite shopping :-)
Vi kör hem lördag och måndag efter jag slutat jobba är det Öland som gäller med mina föräldrar och brors barn. Det ser lilleman fram emot.

Kryssning!

I kväll beger vi oss på kryssning,  jag ,Peter och ett glatt gäng. Ska bli super kul . Men jag saknar faktiskt redan mina barn. Fick lite gos på morgonen innan avfärd till jobbet då de körde in mig. TUR DET!!

Hoppas ni har haft en super mysig avslutnings dag, synd p+å vädret :-(


SOFIE: F'n vad kul att du börjat blogg aigen. Kan ni ses ngt nästa vecka?? Miss you!

LAURA: Tack för igår!! Behövde verkligen en Lauris dos och Amla gos :-)

Hejsan hoppsan

Idag har jag och Wictor varit hos tandläkaren, han kollar sina tänder oftare pga att han har astma medecin. Man får lättre hål i tänderna då visst. Så astma medecin + vägran att borsta tänderna resulterade i ett hål i tanden :-(
F*n vad ledsen man blir när man kämpar med tandborstningen....Han klöks lätt och därför är set extra svårt att komma bak till tänderna längst bak. Det var så klart i en av de tänderna hålet var..... Men vi fick en mindre tandborste.
Hos tandläkaren var han super duktig tandläkaren blev försvånad och sa att det var verkligen inte många 3 åringar som tilllät henne göra allt det utan ngt gnäll eller någon tvekan.
Kan vi komma till henne och borsta 2 ggr om dagen kankse? ;-)



Nu har jag städat den ena bilen så den är fin inför våra kommande bilturer,i morgon till karlskrona för kryssning och till midsommar ska vi köra till Skövde.Sen blir det Öland ett par dagar efter. MYS!!



I eftermiddag ska vi besiktiga den andra bilen och sen bär det av till familjen Malm, ska äntligen få träffa Alma! Jippi!!

Prisa Gud!

Nu kom skatteåterbäringen!!! :-)

Känns bra med likte klirr i kassan inför kommande semester då vi verkligen har slagit på stort  med massa camping resor.
Igår var vi i Bromölla och kollade på husvagnar. Jag har en liten lustig läggning till just husvagnar och älskar att gå in och titta och känna på dem. Efter varje husvagn kommer det en kommentar oftast, nej inte denna, Denná skulle vi ju bara haft eller Peter denna ska vi ha när vi är pensionärer :-)
VI har redan vårt pensionärs liv planerat. Sätta oss i lägenhet i stan eller nära barn o barnbarn. Sen en fin husvagn att dra ut på äventyr med :-)
Igår hittade jag en som jag blev förälskad i, 320 000 i kampanjpris hahahaha!


Idag har vi varit och shoppat kläder till vår  Polen kryssning till helgen. Vill ju vara lite uppsnoffsade, party fina! Ska bli såååå kul ett gkatt gäng vi åker med som alla gillar att bjuda på sig.


I morgon ska vi åka till Kastellet med jobbet, har aldrig varit där så det ska bli kul håll tummarna för att det blir fint väder.


PIA: Tack för din kommentar. Småbarnslivet är INGEN dans på rosor men det har nog alla småbarnsföräldar svårt att erkänna. Jag har det i allafall. Jag vill inte vara sämre än någon annan....
Men shit vad man sliter i bland för att allt ska gå ihop. Ibland ångrar man sitt föräldrarskap med allt ansvar det innebär men oftast går de tankarna bort i samma sekund man får ett leende, två armar sträckta mot en eller en spontan puss....

Slänger in ett inlägg

Har varken haft lust eller direkt tid att blogga.
Är nere i en liten down period men tror att det beror på allt som görs och ska göras sen ägglossning. Att det ska ställa till det med olust känslor.
Det gjorde ju inte det bättre att Peter har jobbat på rockfestivalen tors,fre och lördag. Fre och lördag var sena kvällar kom hem vid 24, 01 tiden .
Barnen är skit tuffa på kvällarna. Maja har somnat vid 20 varje kväll för att sen vakna en timme efter!!!!!!!!!!!!!!! Wictor har fört massa liv för att han vet att han väcker Mája då. Men i går vid 23 sova alla :-(

Idag står det rötsning på schemat sen i EM ska Emelie hit och fotografera barnen. Hoppas på fina bilder.
Sen är det jobb i morgon igen, jag jobbar 7 dagar tilll sen är det semester i 6,5 vecka!!!!!!!!!!!!
I fredags var det 1 månad kvar tills vår semester tripp på nästan 3 veckor börjar. Längtar!

Jag och Peter får ju i och för sig oss en liten semester tripp nästa helg, då är det dags för polen kryssning. Tror jag ska hålla mig nykter. Har kul ändå.

Bloggar i huvudet

Känns som jag bloggade igår, lägger upp ett blogginlägg i huvudet flera ggr per dag men sen blir det inte mer än det.

NU är det redan juni, inte klokt vad tiden går. Ett vanligt uttryck men tiden flyger bara i väg.

Peter mailade in sitt sista arbete idag, känns grymt skönt får oss alla. Ett moment midre liksom.

Igår hade vi grillkväll med barn och föräldrar på jobbet. Wictor följde med mig. På min avdelning har de som tradition att avtacka barnen som ska börja skola med att de får medalj för att de kämpat hårt på möllebackens förskola. Har hört om denna tradition men shit vad rörande den var. Håren på armar, ben mm reste sig år tårarna brännde bakom ögonlocken. det var så fint. Flera föräldrar fällde några tårar. Vi personal fick fina presenter av 6 åringarna som slutar i form av ost och kex från ost och sånt.

Idag har Emma och Johan varit här och ätit Langos. Hade super mycket deg kvar från i fredags när Martin och Rebecka var här. Resterande deg används till pizza botten i morgon tror jag.

I morgon börjar Peter sitt slit på rockfestivalen. 18 timmar ska han avverka där tors,fre och lördag. Men jag tror han kommer får kul.
Jag och barnen ska mysa gen all tid vi mist nu när jag jobbat så mycket.


Nästa fredag -lördag åker jag och Peter på kryssning till Polen med ett gäng goa vänner. Då får vi ta igen tid vi mist ;-)

Igår satt jag och Peter pratade om somamren och alla helger framöver och vi kom fram ill att vi inte har en "ledig" helg fram till augusti.....Semestern är dock "ledig" . Fast vi har inte mycket spel utrymme för att planera in någon spontan grillkväll eller ngt.
VI kommer ju vara bortresta nästan 3 hääärliga veckor i sommar.


Såg ni vår lille lilleman i commersen idag, som pippi???
RSS 2.0Photobucket