Midsommar 2009

I torsdags morse körde vi mot Skövde. Först blev det ett stopp i Jönköping på A6. Vi gick på IKEA, åt mat och shoppade lite i de andra affärerna.
När klockan var strax efter 17 var vi hos vännerna i Skövde. Barnen började leka direkt och fortsatte tills vi åkte hem i går.Vi hade en lugn, skön, regnig, skrattigt, skrikig, busig och rolig midsommar afton. Vi band fina, 2 stycken som sen alla fick posera i för at vi skulle få fina midsommar bilder. Vi åt lite mat. barnen sov när klockan var strax efter 21 vilket var helt underbart. Vi fick ett par barnfria timmar med massa skratt och trams. Paket leken spelades som traditionsenligt.
Peter blev utan paket men tilldelades ett av den som fått flest. Så brukar vi göra :-)

Igår vakande vi vid 9 allihopa åt en god frukost och fikade sen efter ett par timmar. Sen körde vi till MAXI och ÖoB innan vi styrde bilen mot Mörrum igen. Vi var hemma vid 19.30 efter lite stopp för kisseri och mat. I bilen lyssnade vi på Astrid Lindgren sagor. Tänk att Lilleman blivit så stor att han kan sittta och på saga i bilen. Var roligt och skönt för oss alla.

KL 20 kom Martin och Rebecka hit för lite mys. Sen tittade vi på film, jag somnade ju som alltid tyvärr.....


Idag ska husvagnen packas och fixas. I morgon ska jag jobba några timmar sen drar vi till ÖLAND!!!
Mamma och pappa är redan där och ringde innan och berättade att vår plats redan är ledig. Det lockar grymt att åka i dit men går inte pga jobbet i morgon. Plus att det hade blivit för stressigt att packa i hop husvagnen.


NU blir det frukost, ägg. MUMS!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0Photobucket