Syskonkärlek

Efter en tids bråk melan syskonen Karlsson känns det som att det är på rätt väg igen..

Wictor har tyckt att lillasyster som är hård i nyporna mest bara varit pest och pina. Inte lätt att ta det med honm för hur vi än har lagt fram det har vi bara fått svaret: "Maja blääää".
Det är jobbigt att han en lillasyster som är på allt och det får man ju tycka...Men man måste ju lära sig som storebror att dela med sig och vara snäll mot sin lillasyster...lite fighter accepterar man ju.
Lilla Loppan förstår mycket och vet hur hon ska få i gång storebror men hon har inte riktig koll på hur hårt hon tar i honom.

Men sen i onsdags på eftermiddagen när vi var påväg till kulbrunnen..ville han hålla Majas hand och tonläget ändrades totalt när han säger Maajjaa istället för MMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAA

Det har i stort sätt hållt i sig sen dess. NU leker de fint på deras rum tillsammas...Maja traskar efter sin stora idol Wictor och hon får vara med :-)

Syskonkärlek och det värmer verkligen i mamma hjärtat.



Idag har Wictor varit med mig på jobbet heladagen...Han har lekt och haft roligt...dock mycket mer mammig än vad han brukar men det är han ju hemma med. Men jag tar verklien vara på det för om några år är jag antagligen inte alls så rolig ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0Photobucket