Söndag

Söndag i dag men ingen söndags ångest......... än i allafall :-)

Nej jag brukar inte ha någon söndags ångest, oftast är helgerna så intensiva att man kan längta efter veckorna. Iallafall nu när Peter är hemma, sen när verkligheten sätter i gång då uppskattar vi nog helgerna ännu mer och planera nog inte så mycket på dem.

Igår var Svenne och Madde här, vi startade med fika och sen drog vi till holje marknad.
Mysig marknad och deras tivoli var ju super bra. Hade kunnat lagt mycket pengar där till Lilleman som älskar karuseller men vi begränsade till 4.
Vi ska ju till liseberg i sommar och då kommer han få åka hur mycket han vill under 2 dagar :-) Kommer han att älska!

Efter langos och karusell på holjemarknad åkte vi hem och grillade, sjöng singstar och kollade på Svenne och Maddes semester film från Rhodos.
En trevlig och mysig dag/natt blev det.

Peter ska ju jobba på rockfestivalen i år och har nu fått sina tider, skit tider men han har inte haft några önskemål så då blir det ju så. Iallafall så pratade vi om det när vi åkte till Olofström och sa att det hade ju varit perfekt att haft husvagnen i Norje så hade vi ju sluppit att skjutsande och vi kunnat få mer tid till varandra. Men tjoohoo hur dumma är vi som tror att det ska finnas ngt ledigt nu....det visste vi ju att det inte skulle finnas. Men vi provade att ringa ändå....
Han som svarade tänkte nog: "Vilka idiotos , tror de kan ringa några veckor innan"..han hade ngt att skratta gott åt igår kväll, hahaha!
Men det var ju värt ett försök man kan ju inte få mer än ett nej.


Idag ska vi en tur till EKO. Kolla blommor och presenter till vår blivande 3 åring! :-)

I natt ska Maja sova hos mormor o morfar. Vi har ju tid hos logopeden redan 830.

Hoppas verkligen att de på jobbet kommer i håg att jag inte kommer förän efter det....har en känsla av att det är bortglömt :-(
Kommentarer
Postat av: Lisa

Hoppas verkligen det funkar bra med logopeden i dag! :D

2009-05-25 @ 09:02:31
URL: http://lisoball.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0Photobucket