Jag har bestämt mig!!!

Jag ska ge bloggen 1 sista chans. Vet att många skirver så i sina bloggar och jag retar mig på det när jag själv läser det men jag menar allvar.....tappar jag lusten denna gången slutar jag.Bloggen ger mig bara dåligt samvete om jag vet att jag inte sköter den.
Så hjälp mig hålla ångan uppe ;-)

Nu befinner vi oss i Västervik, fina västervik. Vi har fått en underbar plats med skogen bakom oss. I skogen finns det massor av blåbär. Njuter av att se barnen gå och mumsa i sig dem.

På vägen vi bor vi är det mycket barnfamiljer.
Vi fick snabbt kontakt med dem bakom oss de hade en tjej, Tindra som skulle fylla 3 i augusti. Bakom dem bor en pojk Theo lika gammal. De har lekt massor. I förmiddags bjöd vi dem på lite fika paus medans Tindrar föräldrar packade ihop. Synd tyckte vi då vi kom bra överrens och papporna drack öl oc tjattrade i går. Men det är fullbokat här så de fick endast stanna tills idag. det var en ledsen Tindra vi vinkade hejdå till. Tindras lillasyster Tuva var 6 månader men lika lång som vår Lilla Loppa :-)

Många här som reagerar och tyckar Maja är sååå duktig på att gå och frågar hur gammal är hon. Lite förvånade blir de när vi säger att hon snart är 15 månader , hihii!

Just nu håller jag på att tvätta upp all tvätt vi samlat på oss. Vi har väntat tills vi kom hit då vi vet att det är gratis och tvätta här men även för att vi vet att vi ska ligga här ett tag. Inget kul att behöva tvätta om man endast ska ligga i 3 dagar.

Lilla bebisen borta på neonatal mår super. Pratade med syster yster för en stund sen och fick rapporten om hur det är :-)
Hon hade vägts idag och hon hade ökat 20 g. Kanon bra!! Bebiser brukar ju annars gå ner lite innan de går upp men hon var såå matglad. De säger att det går över förväntan med henne :-)

Jag har problem att lägga upp bilder här men på Facebook finns massor så kolla in dem :-)
Kommentarer
Postat av: Pia

Men Ida då, inte får du sluta och blogga. Det är ju så roligt att läsa vad ni har för er ju, tycker jag :)Det gör väl inget att du inte skriver varje dag hörre du.

KRAM på dej :)

2009-07-16 @ 23:09:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0Photobucket